Kiitokset kovasti ulkoasusta, Kiki!

On herkullinen, on. Tuli äkkiä hirveä halu jäätelöä, onneksi iki-ihana jäätelöautomme parkkeeraa n. kymmenen minuutin päästä tuohon kadun varteen. Ilman tätä ovelaa kapistusta en varmaan selviäisi, lähteä nyt parin jäätelöpaketin takia kaupungille asti! Täällä naveetan takaa kun asuu. On tässä lähellä kioskikin, mutta mitä järkeä sinne on mennä? Tupa täynnä nuorisoa.

On nyt sitten Char avannut oman bloginsa. Tänään en ole mitään kummosempaa tehnyt, ravannut ympäri korttelia vain karvaisen kanssa. Karvainen on minun koirani, tutummin Remu. On siinä kyllä ihmisillä ihmettelemistä kun tämä rouva kulkee ympäri katuja ja kimittää "Remu,Remu! vähän hiljennät, jookos!" No joo, kuten huomaat omaan hyvin omalaatuisen huumorintajun! Ei minulla nyt sitten kummempia ole.

Jatkoa:
Illemmalla (16-18) kävimme siskon kanssa uimahallissa. Tuli laskettua miljoonasti liukumäestä ja piileskeltyä yhtä isosiskoni luokkalaista poikaa. Huipuksi me uitiin niin kun 6 kertaa altaan päästä päähän. :) Mä uin koko ajan selkäuintia - kyllästymiseen saakka. Rehtorikin oli siellä pikkumuksunsa (1-2)veen kanssa. 1-2veellä oli söpöt uikkarit, pinkit hameuikkarit nääs. Kun me sukelleltiin altaassa pituussukellusta huomattiin kyltti "pituussukellus kielletty". Naurettiin melkos paljon. Kotiin kun tultiin ruokana oli Rasvaista jauhelihasoppaa isolla R:llä. Sen jälkeen vielä kiisseliä ja suklaavanukasta. Mitä te tölläätte? Ei se ollut epäterveellistä, ei. :)