Tässä nyt on enemmän kaverisynttäreistä kun sukulaissynttäreistä.

Kaverisynttärit vietettiin kotona 29.9. Oli tarkoitus että kaikki jäisi yöksi, mutta H ei päässy. Meitä oli koossa siis S, H, A, J ja minä. Osittain myös M eli jänis. Ihan ekaks me... syötiin, kas kumma. Kun ei ketään syömisen jälkeen jaksanu tehdä mitään me otettiin pukukisa. Huoneen lattia oli siis täynnä mun ja J:n vaatteita, sellasia tyhmiä ja osittain ihan hienojakin. Kilpailijoilla eli A:lla, S:llä ja H:lla oli vartti aikaa pukeutua jokskin tunnetuksi julkkikseksi. Tulokset oli mahtavat. S - ari koivunen, nahkahousut, ari t-paita ja pari heviketjua, toinen silmä mustaksi meikattuna niin kun ari tekee aina, sitten ei kato ketään luule että sitä on motattu, koska jos sitä oikeesti on tirvastu sen ei tarvii kun jättää silmä meikkaamatta. :) H - Mikkihiiri, mikkihattu päässä, mahtavaa. A - Arvil Lavigne.
 Sen jälkeen aloitettiin meikkaus. H sai meikata mut ja tulos oli tämä:
957805.jpg
H on luonnonlahjakkuus. Senpä jälkeen piti jo lähteä saattamaan H:ta kotiin. Mentiin siis kävelten tonne jonnekkin jumalan seljän taa. Oli tosi pimeetä koska kello oli lähes 22. Meillä kaikilla oli ihan tummat vaatteet ja meikit kun ne jäi siitä meikkauksesta. Matkalla puhuttiin spiritismistä ja jissus kun me kiljuttiin. A totes että "miettikää tytöt, vaikka jokasen noiden puun takana voi olla henki!" Eli siis spiritismi on sellanen peli (tosi hirvee, ei kokemuksia) että jotkut kun on pelannut sitä on tehny itsarin ja seonnu. Pelättiin tosi kovin kun H soitti yht'äkkiä mentyään loppumatkan yksin "multa puhkes pyöränkumi" me kiljuttiin ihan hysteerisesti että missä sä oot ja että meijän iskä voi hakee sut yms. H rupes nauramaan ja se kuulosti ihan kun se itkis. Sitten se vaa räkätti et "ei kun mä oon ihan kotona". Illalla vielä kummitustarinoita. Hyvä esimerkki oli myös vähän huumorinen tarina. "Joka yö tytön koira nuoli hänen kättään, tai ainakin hän luuli niin. Eräänä yönä hän kävi vessassa. Matkalla oli pieni peili. Tyttö huomasi että siihen oli kirjoitettu verellä jotain. Siinä luki "ihmisetkin osaa nuolla!"
Yöllä nukahdettiin vasta kolmen aikaan. Illalla jänis eli M nukahti ennen muita ja me vahingossa herätettiin se se mumisi jotain. Kun se taas nukahti sen ylähampaat meni alahuulen päälle ja me huomattiin. Alettiin nauramaan ja arvatenkin se heräs. Tais olla vähän senat sakasin kun M vaan tokas että "mä koitan nukkua, menkää nyt ilmaan!"