Voi hemmetti. Mä kun kirjotin sellasen piiiiitkän blogimerkinnän, niin ei kun kone pyhkii sen ittestään pois. Hemmetti joo nääs päivää. Aloitetaan ilta paremmissa merkeissä.

Päivän uutiset. O.o

Olga on avannut oman bloginsa ja hyvä blogi onkin. Hauska kultakala siinnä blogipohjassa ja siinä hiiressäkin on söpö kala. Tai fisu. Ihan miten vaan.

Oon kyllästyny Turkulaisiin opettajiin, jotka ovat perehtyneet historiaan. Meillä nimittäin on sellanen opettaja joka päätti pitää meille ylimääräistunteina musiikin historiaa. :/// Järkyttävää. Kaikesta se tekee historiaa, matikasta, äikästä ja kaikesta muustakin. Kässästäkin. ;/ Mä saan kohta jonkun stressin.

Mun lapasiin saatiin peukalo. :) Tosin varsi/resori on jotain kakskytä senttiä pitkä, mutta eipä sen pitäis maailmaa kaataa.

Sanomalehtiviikko kouluissa. Arvatkaa minkä lehden meidän opettaja tilas? Yllätys, yllätys, Turun sanomat. Arvatkaa mitä tuli läksyksi? Etsikää historiaa koskeva uutinen lehdestä. Jes.

Jes, Salatut Elämät tulee tänään. Voi, jänskää, Eero vai Aaro vai kuka? 12 minuuttia enää...

Äiti tahtoo bulldogin. Ihme tyyppi. Sellanen ötökkä joka muistuttaa enemmän meijän opettajaa kun koiraa. Bulldogin perusominaisuudet: kuolaa.

Ja loppukevennys, täytyyhän olla jotain positiivistäkin: Helenan toiseksi nuorin lapsenlapsi, Ella oli eilen kylässä. Ella oli syönyt varmaan 10 keksiä. Katottiin sitten koirakirjaa. Tyttö osoitti jokaista koiraa ja sanoi "Kato!" Sitten yht´äkkiä Ella osotti keksiä ja sano "Kato" sellanen hyvä ilme naamalla.
Otetaan vielä toinen loppukevennys. Mulla on joskus 4-5 vuotta sitten Virosta ostettu nuken syöttötuoli. Ella havaitsi sen ihmeen ja päätti istua siihen. Ella muuten mahtus vaikka hyvä jos nukkekaan siihen mahtuu. :) Lisää Ellajuttuja. Alunperin Karo oli trimmaamassa Remua. Ella otti trimmausharjan ja tuli trimmaamaan pehmoleluja. Kiva muksu. :)